• op je gemak thuis beoordelen
 • koop nu, betaal later
 • niet goed? geld terug!

9.6375 reviews


  Retourneren

  Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt of beschadigd aankomen, kan BY NOTH helaas niet crediteren. 

  BELANGRIJK: Moscirkels zijn een natuurproduct en custom made. Dit product mag niet worden geretourneerd of worden geruild.

  1. Mail naar [email protected] wat u retour wilt sturen.
  2. Voeg de factuur toe aan je retourzending
  3. Pak het pakketje stevig in en plak het retouretiket (dit ontvangt u per e-mail) erop.
  4. Geef het pakketje af bij een PostNL servicepunt bij u in de buurt. 

  Voorwaarden

  1. De gratis retourregeling geldt NIET voor afgeprijsde artikelen uit onze SALE en voor alle producten die buiten de afmetingen vallen volgens de richtlijnen van Postnl (100x70x58cm). Voor deze pakketten zijn de extra verzendkosten voor rekening van de klant. De klant dient zelf zorg te dragen voor de retour van deze XL pakketten.
  2. Is het totale orderbedrag onder de €25 dan vervalt het recht op gratis retourzending. 
  3. Komt het totale orderbedrag, na verwerking van je retourzending, onder de €70 dan vervalt het recht op gratis verzending. In dit geval zal BY NOTH de verzendkosten in mindering brengen op het te crediteren bedrag.
  4. De retour te zenden artikelen dienen, in originele staat en ongebruikt en onbeschadigd te zijn.
  5. BY NOTH vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door BY NOTH in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij BY NOTH aanbiedt het product zelf af te halen, mag BY NOTH wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. BY NOTH gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.''
  6. Wanneer u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft BY NOTH de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.
  7. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

   

  Overige landen

  Retourneren is niet gratis en is voor eigen rekening.

   

  Retouradres

  BY NOTH, Kleefkruid 6, 3297 WK  Puttershoek

   

  Wees milieubewust en voorkom van onnodige retouren

  We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met onze planeet. Dit doen wij door zoveel mogelijk dozen her te gebruiken. Ook proberen wij zo min mogelijk "lucht" te verpakken, zodat onnodige opvulling met extra papier en/of plastic wordt voorkomen. Uiteraard willen wij zoveel mogelijk retouren voorkomen. Niet alleen als kostenbeheersing maar ook hopen wij dat u een bewuste keuze van aankoop doet.

  Hoe kunt u helpen met het terugdringen van het aantal "onnodige retouren"?

  1. Let goed op de afmetingen van de artikelen en visualiseer dit in uw woning. Pak als extra middel het meetlat erbij. 
  2. Bestel kleding alleen in uw eigen maat. De kleding van Zusss gaat uit van de standaard confectiematen. Uiteraard is ruilen altijd mogelijk. 

   

  Klachten

  Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: [email protected]
  BY NOTH zal de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
  Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
  Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
  Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.
  Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »