• gratis verzending vanaf €70,-
  • veilig betalen, ook achteraf
  • op je gemak thuis beoordelen

9.6427 reviews

    08 / Mar / 2023

    Vazen voor elk boeket

    Bij By Noth hebben we een breed assortiment vazen in verschillende kleuren, materialen, vormen en stijlen. Welke vaas past bij zowel jouw inrichting en bij welk boeket bloemen? Zoveel keus maakt het niet altijd eenvoudig. Daarom hebben we deze blog geschreven waarin we enkele van onze vazen beschrijven en hoe u de juiste vaas voor kunt kiezen.

    Vazen voor elk boeket
    BLOG

    BLOEMEN OP DE EETTAFEL

    Bloemen kunnen elke eettafel opfleuren. De vaas hieronder afgebeeld is de Farida vaas die ook in een bruine kleur komt. De smalle onderkant en de brede bovenzijde is ideaal voor een mooi groot boeket bloemen. Als je goed kijkt heeft de vaas kleine luchtbellen die een extra leuk detail aan de vaas toevoegen. Vooral als het zonlicht de lichtgroene kleur raakt. 

    bloemen op tafel

     

    SCULPTURALE VAZEN

    Een sculpturale vaas voegt direct iets toe aan je woonkamer. De amberkleurige vaas heet Organi en is verkrijgbaar in een warme bruine tint of een zacht groene kleur. De afmetingen en kleur vestigen de aandacht op de vaas. De hoogte in combinatie met de smalle opening maakt de vaas ideaal voor hoge bloemen of takken en pluimen. 

     

    AARDEWERK VAZEN

    Vazen gemaakt van aardewerk zijn een geweldige manier om de focus echt op de bloemen te vestigen.  Deze vaas Liva heeft een mooie organisch vorm wat helemaal de trend van nu is. Aardewerk vazen voegen een natuurlijke en zachte touch toe aan jouw interieur. Combineer de vazen met elkaar met witte en aardse tinten om warmte en een gevoel van rust in huis te brengen.

     

    Hoewel vaak vazen in een vergelijkbare stijl worden gecombineerd, kunt je ook stylen met verschillende bloemen en verschillende vormen en maten van de vazen. 

    Bekijk hier ons gehele assortiment

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Vazen voor elk boeket
      08 / Mar / 2023

      08 / Mar / 2023

      Vazen voor elk boeket

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »