• gratis verzending vanaf €70,-
  • veilig betalen, ook achteraf
  • op je gemak thuis beoordelen

9.6427 reviews

    Wandklok Abstract Lines

    Dutch Sprinkles Wandklok Abstract Lines

    €54,95

    Dutch Sprinkles Wandklok Abstract Lines

    €54,95

    Backorder - dit artikel wordt apart verzonden binnen 3-5 werkdagen. Bij afwijkende levertijd word je hiervan op de hoogte gebracht.

    • Gratis verzending Vanaf €70,-

    De klokken van Dutch Sprinkles kun je helemaal zelf samenstellen: jij bepaalt het formaat, de kleur van het frame en de kleur van de wijzers.

    Productomschrijving

    Dutch Sprinkles klok Abstract Lines

    Wandklok Abstract Lines is minimalistisch mooi en past in heel veel interieur stijlen, met name bij een Scandinavische stijl en de nieuwste woontrend Japandi. Combineer deze mooie wandklok met lichte naturel tinten en materialen zoals hout en riet. De klok is geluidloos en hoor je dus niet tikken en dat maakt deze klok ook perfect voor op de slaapkamer

    De klok stel je helemaal zelf samen: jij bepaalt het formaat, de framekleur en de wijzerkleur. Wat is jouw favoriete combinatie?

    Tip voor het kiezen van de juiste wijzerkleur: kijk niet alleen naar wat het mooiste is maar kijk ook of de wijzerkleur contrasteert met de achtergrondkleur. 

    Naast het bepalen van de opties kun je ook aanpassingen aan de wijzerplaat laten doen. Bijvoorbeeld als je de cijfers een andere kleur wilt of als je er ook een naam bij op wilt. Wijzigingen voor de wijzerplaat kun je doorgeven bij de bestelnotities. Houd er rekening mee dat de levertijd enkele dagen langer kan zijn omdat de wijzerplaat speciaal gedrukt moet worden. Er is geen meerprijs verbonden aan een wijziging op de wijzerplaat.

     

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »