Privacyverklaring

 

Identiteit

Webshop BY NOTH is een bedrijfsactiviteit van v.o.f. Ger Lageweg, bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 23083738.

Het vestigingsadres is Kleefkruid 6, 3297 WK te Puttershoek, Nederland

Bereikbaarheid:

- Telefoon 06-23509989, of 078-6762864

- email: info@bynoth.nl

 

Gebruik persoonsgegevens

“BY NOTH” gebruikt de door u verstrekte persoonsgegevens voor de verwerking van uw order en zullen niet aan derden worden verstrekt. Dit  met uitzondering van de gegevens die nodig zijn voor de verzending en facturering van uw order.

Als u een bestelling plaatst, hebben we een naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te kunnen voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Als u persoonsgegevens verstrekt ten behoeve van de communicatie met “BY NOTH”, dan zullen wij die gegevens uitsluitend voor de gewenste of noodzakelijke communicatie met u gebruiken.

“BY NOTH” maakt geen gebruik van z.g. cookies en laat derhalve geen gegevens achter op uw apparaat wanneer u de website bezoekt.

 

Verzending en retour

Voor de verzending, of retour van uw order maken wij gebruik van de diensten van DHL Parcel, My Parcel en Post NL.

Bij deze bedrijven maakt “BY NOTH” gebruik van hun track & trace systeem, zodat u en “BY NOTH” op hoogte blijven van de voortgang van het verzendproces.

Voornoemde bedrijven staan onder toezicht van de ACM (Autoriteit Consument en Markt). Zij gebruiken uw  gegevens uitsluitend voor de logistieke afwikkeling van de door u bij ons geplaatste order(s). Met betrekking tot het opslaan van uw gegevens zijn zij gebonden aan een redelijke en wettelijk vastgelegde termijn.

 

Facturering en betaling

Voor de facturering en betaling van uw order, achteraf,  via Ideal, of creditcard, hebben wij een verwerkers overeenkomst  met :

- Afterpay  (Arvato Finance BV, gevestigd te Heerenveen) en

- Sisow (payment service provider, gevestigd te Helmond)

Voornoemde bedrijven staan onder toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en zij gebruiken uw  gegevens uitsluitend voor de financiële afwikkeling van de door u bij “BY NOTH” geplaatste order(s).

Met betrekking tot het opslaan van uw gegevens zijn zij gebonden aan een redelijke en wettelijk vastgelegde termijn.

Als u kiest voor betaling achteraf via Afterpay , geldt dat dit bedrijf op basis van uw betalingshistorie bij Afterpay kan besluiten de financiële afwikkeling niet te kunnen uitvoeren. In dat geval zal “BY NOTH”  u daarover informeren en tevens een alternatieve betalingsmethode voor de geplaatste order aanbieden.

 

Bewaren van uw persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het beveiligde klantenbestand van “BY NOTH” en zijn uitsluitend bedoeld voor het onderhouden van de klantrelatie.

In de belastingwetgeving is vastgelegd dat wij verplicht zijn om van elke geplaatste order een kopie factuur op te slaan in een beveiligde omgeving voor een periode van 7 (zeven) jaar.

Daarna zullen de gegevens uit onze bestanden worden gewist.

 

Hoe wij uw persoonsgegevens beveiligen

“BY NOTH” neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Op alle pagina's waar persoonsgegevens getoond of ingevuld worden maakt “BY NOTH” gebruik van een beveiligde SSL-verbinding. Gegevens over een SSL-verbinding worden versleuteld en kunnen dus niet door (malafide) andere partijen gelezen en gebruikt of misbruikt worden.

 Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met  “BY NOTH”.

 

Inzien, rectificatie en wissen

De opgeslagen gegevens mogen door u op elk willekeurig moment worden ingezien.

Ook hebt u het recht op rectificatie (aanpassing) van deze gegevens, of het wissen daarvan na de wettelijk vastgestelde en redelijke termijn waarbinnen wij worden geacht uw gegevens te bewaren.

 

Bezwaar

U hebt  het wettelijk recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens. In dat geval kan “BY NOTH” uw order niet verwerken. Wij bieden u in dat geval wel de mogelijkheid de gewenste producten tegen contante betaling af te halen op ons vestigingsadres. U kunt daarvoor telefonisch of per email een afspraak maken.

 

Intrekking toestemming

Als wij uw gegevens met uw toestemming hebben verkregen, behoudt u het recht op intrekking van die toestemming. Ook in dat geval bieden wij u de mogelijkheid de gewenste producten tegen contante betaling af te halen op ons vestigingsadres. U kunt daarvoor telefonisch of per email een afspraak maken.

 

Melden klachten

Bij klachten over het gebruik van uw persoonsgegevens  kunt u contact opnemen met “BY NOTH” Ook kunt u eventueel een klacht indienen bij  de“ Autoriteit Persoonsgegevens”. U kunt daarvoor op onderstaande site kijken: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Klanten met een account

Indien je een account hebt aangemaakt bij “BY NOTH”, dan staan de door u ingevulde persoonlijke gegevens, zoals naam, adres, e-mailadres en eventueel geboortedatum en telefoonnummer in een beveiligde omgeving opgeslagen.

Vervolgens zal “BY NOTH”  deze persoonlijke gegevens uitsluitend gebruiken voor de afwikkeling van de door u geplaatste order(s). We bewaren ook gegevens over uw eerdere bestellingen zodat u deze makkelijk kan terugvinden.

Indien u dat wenst, zullen wij binnen 48 uur (achtenveertig uur) na ontvangst van uw verzoek  uw persoonlijke gegevens  uit ons accountbestand verwijderen.

 

Nieuwsbrief

“BY NOTH” biedt de mogelijkheid u aan te melden voor een nieuwsbrief. De door u bij de nieuwsbrief optie ingevulde persoonlijke gegevens staan in een beveiligde omgeving en zullen door “BY NOTH” uitsluitend gebruikt worden  voor de verzending van de nieuwsbrief.

Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden wanneer u niet langer een nieuwsbrief van ons wenst te ontvangen.

Shopboost

“BY NOTH” biedt bezoekers een passende aanbieding. Bezoekers van de webshop krijgen na enige tijd een z.g. pop-up te zien, waarin een aanbieding wordt gedaan. Bezoekers die van de aanbieding gebruik willen maken wordt gevraagd hun e-mailadres in te vullen. Na inschrijving ontvangt de aanvrager per e-mail de betreffende aanbiedingscode. Voor het technisch mogelijk maken van deze aanbieding heeft "BY NOTH" een verwerkers overeenkomst met het bedrijf "Shopboost" gevestigd te Nijmegen. Onder onze verantwoordelijkheid verwerkt Shopboost de volgende gegevens van de on-line bezoekers:

- IP-adres en geregistreerde plaats

- E-mail adres

- Interacties als open- en klikgedrag

- Interesses in producten en eventuele transacties

U kunt bij ons eventueel bezwaar maken tegen het gebruik van voornoemde gegevens. We zullen vervolgens Shopboost verzoeken de vastgelegde gegevens uit hun systemen te verwijderen. 

 

Bestellingen via Bol.com

“BY NOTH”  heeft een partnerovereenkomst met Bol.com.

Bestellingen die via Bol.com bij ons binnenkomen bevatten persoonsgegevens die wij gebruiken voor de verwerking van de betreffende bestelling. Dit doet “BY NOTH”  op basis van een  verwerkers overeenkomst.  Wij behandelen deze gegevens net zoals die van onze andere klanten.

 

Google

Google stelt beheerders van een website in de gelegenheid het zoekgedrag van de bezoekers te analyseren. Google registreert voor dit doel ondermeer welke pagina’s van die betreffende website worden bezocht.

Voor het marketingbeleid maakt “BY NOTH” gebruik van deze dienst genaamd Google Analytics.

Voor meer informatie over het verzamelen van gegevens door- en het privacybeleid van Google verwijzen wij u naar https://policies.google.com/privacy?hl=nl  

 

Kiyoh.nl

Enkele dagen nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u via Kiyoh  het verzoek om onze webshop te beoordelen. Kiyoh gebruikt daarvoor uw email adres welke u tijdens uw bestelling heeft opgegeven. In de email die u ontvangt staat een persoonlijke en veilige link waarmee u een beoordeling kan doen.

Als u een beoordeling over onze webshop inzendt, dan wordt deze opgenomen in de z.g. widget op de homepage van onze website en daarmee zichtbaar voor andere bezoekers.

“BY NOTH” gebruikt uw beoordeling om waar nodig de dienstverlening te verbeteren.  

Kijk voor meer informatie over dit onderwerp op www.kiyoh.nl

 

Tawk. to

Wij bieden de bezoekers van onze website de mogelijkheid met ons te chatten, of ons een chatbericht te sturen. Voor deze dienst maken wij gebruik van de z.g. plug-in service van tawk.to. Dit is een geïntegreerde service van onze webshop provider Mijnwebwinkel.nl

Kijk voor meer informatie op www.tawk.to

 

Sociale media

“By NOTH” is ook actief op Facebook, Twitter en op Instagram. Als u besluit ons te volgen via deze vormen van sociale media (liken), heeft u de mogelijkheid onze actuele product aanbiedingen te zien en te reageren op z.g. winacties.

Aan de winnaar van een z.g. winactie vragen wij in een bericht om de adresgegevens aan BY NOTH te verstrekken via e-mail. Dit doen wij uitsluitend met het doel het gewonnen product aan de betreffende winnaar te kunnen toezenden.

© 2013 - 2018 BY NOTH | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel